Video: Nielson deelt akoestische versie van nieuwe single 'Entree'

Video: Nielson deelt akoestische versie van nieuwe single 'Entree'

Video: Nielson deelt akoestische versie van nieuwe single 'Entree' ''We leven in een tijd waarin je makkelijk het gevoel kunt krijgen dat je er niet bij hoort. Ik was overgevoelig voor de mening van andere mensen en zocht steeds naar bevestiging.'', deelt de 30-jarige zanger. Kwetsbaar zijnIn zijn nieuwe werk hoopt hij dat mensen hoop kunnen halen uit zijn persoonlijke teksten. Op Instagram deelde Nielson de akoestische versie van zijn nieuwe single 'Entree' Bekijk in de video hierboven het hele nummer van Nielson. Zanger Nielson doet Eurovisie Songfestival in het Nederlands Bekijk deze video » Nielson over zijn succes: 'Ik ben allang blij' Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Nielson deelt akoestische versie van nieuwe single 'Entree'

''We leven in een tijd waarin je makkelijk het gevoel kunt krijgen dat je er niet bij hoort. Ik was overgevoelig voor de mening van andere mensen en zocht steeds naar bevestiging.'', deelt de 30-jarige zanger.

Kwetsbaar zijn
In zijn nieuwe werk hoopt hij dat mensen hoop kunnen halen uit zijn persoonlijke teksten. Op Instagram deelde Nielson de akoestische versie van zijn nieuwe single 'Entree'

Bekijk in de video hierboven het hele nummer van Nielson.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Nielson deelt akoestische versie van nieuwe single 'Entree' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV