Jeroen van der Boom in verlaten studio All You Need Is Love: ''Rare gewaarwording''

Jeroen van der Boom in verlaten studio All You Need Is Love: ''Rare gewaarwording''

<em>Jeroen van der Boom</em> in verlaten studio <em>All You Need Is Love</em>: ''Rare gewaarwording'' Ook bij All You Need Is Love is er momenteel geen publiek aanwezig in de studio, wat voor een vreemde sfeer zorgt: "We hebben nu een totaal uitgeklede versie van het programma. Maar op de een of andere malle manier is het toch ontroerend", aldus presentator Robert ten Brink. Bekijk hier het hele interview met Ten Brink Robert ten Brink over verlaten studio All You Need Is Love: "Soort gevangenis" Bekijk deze video » Rare gewaarwordingZaterdagavond 28 maart mag Jeroen van der Boom zingen in de studio van AYNIS. Op zijn Instagram deelde hij vanochtend alvast een kleine sfeerimpressie. ''Alle lof naar de crew van Robert en Endemolshine'', aldus Jeroen. Bekijk de hele video hierboven. All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ontroerende beelden All You Need Is Love: Familie na tien jaar weer herenigd Bekijk deze video » RTL Boulevard: All You Need Is Love gaat verder via stream Bekijk deze video »
Entertainment :
Jeroen van der Boom in verlaten studio All You Need Is Love: ''Rare gewaarwording''

Ook bij All You Need Is Love is er momenteel geen publiek aanwezig in de studio, wat voor een vreemde sfeer zorgt: "We hebben nu een totaal uitgeklede versie van het programma. Maar op de een of andere malle manier is het toch ontroerend", aldus presentator Robert ten Brink.

Bekijk hier het hele interview met Ten Brink

Rare gewaarwording
Zaterdagavond 28 maart mag Jeroen van der Boom zingen in de studio van AYNIS. Op zijn Instagram deelde hij vanochtend alvast een kleine sfeerimpressie. ''Alle lof naar de crew van Robert en Endemolshine'', aldus Jeroen. Bekijk de hele video hierboven.

All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van der Boom in verlaten studio All You Need Is Love: ''Rare gewaarwording'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV