Vanavond in De Alleskunner: Wie zingt er het minst vals?

Vanavond in De Alleskunner: Wie zingt er het minst vals?

Vanavond in <em>De Alleskunner</em>: Wie zingt er het minst vals? In De Alleskunner storten maar liefst honderd deelnemers zich op een afvalrace vol verrassende opdrachten, om te bepalen wie de beste allrounder is. Wie lukt het om 99 spellen lang niet als laatste te eindigen? Bekijk in de video hierboven de promo van de nieuwste aflevering. De Alleskunner is vanaf zaterdag 1 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv. Married At First Sight-deelnemers krijgen tweede kans: vanaf vandaag bij Videoland Bekijk deze video » RTL Boulevard: Big Brother-deelnemers zeer emotioneel door corona-nieuws Bekijk deze video »
Entertainment :
Vanavond in De Alleskunner: Wie zingt er het minst vals?

In De Alleskunner storten maar liefst honderd deelnemers zich op een afvalrace vol verrassende opdrachten, om te bepalen wie de beste allrounder is. Wie lukt het om 99 spellen lang niet als laatste te eindigen? Bekijk in de video hierboven de promo van de nieuwste aflevering.

De Alleskunner is vanaf zaterdag 1 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in De Alleskunner: Wie zingt er het minst vals? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV