Viral: Zorgpersoneel zingt patiënt toe in Limburgs

Viral: Zorgpersoneel zingt patiënt toe in Limburgs

<em>Viral</em>: Zorgpersoneel zingt <em>patiënt</em> toe in <em>Limburgs</em> Een bijzondere video gaat vandaag viraal. Zorgpersoneel in het Zuyderlandziekenhuis in Sittard zingt zaterdagmiddag een op sterven liggende coronapatient, die op de IC verblijft, toe. Het Limburgs volkslied ("Limburg, mijn vaderland") geeft de man altijd veel steun. De video, die door zijn zoon op Facebook werd gezet, is al minstens 3000 keer gedeeld. Bekijk de bijzondere video hierboven. Jinek gemist? ‘In Zuid-Limburg zijn Corona-tests vrijdag op’ Bekijk deze video » Bijzonder: eerste Nederlandse coronababy geboren in Limburg Bekijk deze video »
Viral :
Viral: Zorgpersoneel zingt patiënt toe in Limburgs

Een bijzondere video gaat vandaag viraal. Zorgpersoneel in het Zuyderlandziekenhuis in Sittard zingt zaterdagmiddag een op sterven liggende coronapatient, die op de IC verblijft, toe. Het Limburgs volkslied ("Limburg, mijn vaderland") geeft de man altijd veel steun. De video, die door zijn zoon op Facebook werd gezet, is al minstens 3000 keer gedeeld.

Bekijk de bijzondere video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Viral: Zorgpersoneel zingt patiënt toe in Limburgs of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV