Wubbo Ockels zou 74 zijn geworden, bekijk een documentaire over zijn leven

Wubbo Ockels zou 74 zijn geworden, bekijk een documentaire over zijn leven

Astronaut Wubbo Ockels zou vandaag 74 jaar zijn geworden. Ockels was de eerste Nederlander in de ruimte en hield zich bezig met duurzame energie.

In 1985 maakte Ockels als eerste Nederlander een ruimtereis met het ruimteveer Challenger. Daarna wordt hij hoogleraar Aerospace for Sustainable Science and Technology aan de faculteit Lucht- en Ruimtevaart van de TU Delft.

Google
Zaterdag is er bij zoekopdrachten op de zoekmachine Google een zogenaamde Doodle van Ockels te zien.

Bekijk de documentaire voor zijn ruimtereis hieronder.

<em>Wubbo Ockels</em> zou 74 zijn geworden, bekijk een documentaire over zijn leven Astronaut Wubbo Ockels zou vandaag 74 jaar zijn geworden. Ockels was de eerste Nederlander in de ruimte en hield zich bezig met duurzame energie. In 1985 maakte Ockels als eerste Nederlander een ruimtereis met het ruimteveer Challenger. Daarna wordt hij hoogleraar Aerospace for Sustainable Science and Technology aan de faculteit Lucht- en Ruimtevaart van de TU Delft. Bekijk ook Bekijk LIVE: André Kuipers vertelt alles over leven in quarantaine en isolatie Bekijk deze video » GoogleZaterdag is er bij zoekopdrachten op de zoekmachine Google een zogenaamde Doodle van Ockels te zien. Bekijk de documentaire voor zijn ruimtereis hieronder.
Nieuws :
Wubbo Ockels zou 74 zijn geworden, bekijk een documentaire over zijn leven


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wubbo Ockels zou 74 zijn geworden, bekijk een documentaire over zijn leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen