Dit weekend wél rustig op de stranden: "Bizar om te zien"

Dit weekend wél rustig op de stranden: "Bizar om te zien"

Dit weekend wél rustig op de <em>stranden</em>: &quot;Bizar om te zien&quot; De ernst van het coronavirus lijkt inmiddels doorgedrongen. Vorige week gingen mensen massaal op pad en hielden zij zich niet aan de gestelde maatregelen. Mensen blijven dit weekend wel weg, wat uiteraard verstandig is. Op een paar fietsers en wandelaars na is het strand van Castricum helemaal leeg. Bekijk het fragment van De Telegraaf TV hierboven. Coronacrisis: Lockdown Nederland in zicht door niet luisteren naar NL-alert? Bekijk deze video » Jeroen Smit: "Strand- en parkbezoekers zijn geen slechte mensen, ze zijn in de war" Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit weekend wél rustig op de stranden: "Bizar om te zien"

De ernst van het coronavirus lijkt inmiddels doorgedrongen. Vorige week gingen mensen massaal op pad en hielden zij zich niet aan de gestelde maatregelen. Mensen blijven dit weekend wel weg, wat uiteraard verstandig is. Op een paar fietsers en wandelaars na is het strand van Castricum helemaal leeg.

Bekijk het fragment van De Telegraaf TV hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit weekend wél rustig op de stranden: "Bizar om te zien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV