Jan-Jaap van der Wal over supermarkten: "Het is een warzone"

Jan-Jaap van der Wal over supermarkten: "Het is een warzone"

<em>Jan-Jaap van der Wal</em> over supermarkten: &quot;Het is een warzone&quot; Jan-Jaap van der Wal ging deze week met gevaar voor eigen leven boodschappen doen in de dichtsbijzijnde supermarkt. "Het is toch een beetje een warzone, hè?" Zijn vrouw had vanille-extract op de lijst gezet: "Dan ben je helemaal gek. Het moet gewoon zijn: Groente, aardappelen, brood, klaar." Kees van Amstel vult dan aan: "Het zijn ook de gekste dingen, die zijn uitverkocht. De kappers zijn nu dicht, ik dacht: tonduese. Alle tondueses zijn nu uitverkocht!" Alle fragmenten uit deze uitzending Dit Was Het Nieuws Jan-Jaap van der Wal over supermarkten: "Het is een warzone" Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? Hoe beeld je "fuck-corona-feestjes" uit? Bekijk deze video » Jan-Jaap over België: "Ze denken dat Nederland haar bevolking dood laat gaan" Bekijk deze video » 2685744 Bekijk het fragment uit Dit Was Het Nieuws hierboven. Dit Was Het Nieuws is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Werken de nieuwe coronamaatregelen in supermarkten? Bekijk deze video » Schokkende beelden: medewerker PLUS Naarden bespuugd door brutale klant Bekijk deze video »
TV :
Jan-Jaap van der Wal over supermarkten: "Het is een warzone"

Jan-Jaap van der Wal ging deze week met gevaar voor eigen leven boodschappen doen in de dichtsbijzijnde supermarkt. "Het is toch een beetje een warzone, hè?"

Zijn vrouw had vanille-extract op de lijst gezet: "Dan ben je helemaal gek. Het moet gewoon zijn: Groente, aardappelen, brood, klaar."

Kees van Amstel vult dan aan: "Het zijn ook de gekste dingen, die zijn uitverkocht. De kappers zijn nu dicht, ik dacht: tonduese. Alle tondueses zijn nu uitverkocht!"

Alle fragmenten uit deze uitzending Dit Was Het Nieuws

2685744

Bekijk het fragment uit Dit Was Het Nieuws hierboven.

Dit Was Het Nieuws is elke zaterdag om 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Dit Was Het Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jan-Jaap van der Wal over supermarkten: "Het is een warzone" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV