NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending NOS Studio Sport Archief blikt vanmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur terug op de legendarische 5-1 van Nederland tegen Spanje op het WK voetbal in 2014 in Brazilië. Met een volledige herhaling van de wedstrijd. Vanwege de afgelastingen van veel sportevenementen door het coronavirus, duikt Studio Sport de komende tijd het archief in om gedenkwaardige sportmomenten uit de Nederlandse sportgeschiedenis te herbeleven in NOS Studio Sport Archief. Vanmiddag Nederland - Spanje, omdat vanavond eigenlijk een oefenwedstrijd tussen beide landen gepland stond. Nu gaat de NOS terug naar vrijdag 13 juni 2014. Het is vier jaar nadat Spanje Oranje versloeg in de finale van het WK 2010 in Zuid Afrika. Het wordt de wedstrijd van de wereldberoemde zweefkopbal van Robin van Persie. De aanloop naar de wedstrijd, de ommekeer door Van Persie, de mislukte high-five met bondscoach Van Gaal, de vreugde-explosie bij het team, het ongeloof bij het Oranjelegioen en analyses en interviews na afloop. Het komt allemaal terug in het NOS Studio Sport Archief.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

NOS Studio Sport Archief blikt vanmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur terug op de legendarische 5-1 van Nederland tegen Spanje op het WK voetbal in 2014 in Brazilië. Met een volledige herhaling van de wedstrijd.

Vanwege de afgelastingen van veel sportevenementen door het coronavirus, duikt Studio Sport de komende tijd het archief in om gedenkwaardige sportmomenten uit de Nederlandse sportgeschiedenis te herbeleven in NOS Studio Sport Archief.

Vanmiddag Nederland - Spanje, omdat vanavond eigenlijk een oefenwedstrijd tussen beide landen gepland stond. Nu gaat de NOS terug naar vrijdag 13 juni 2014. Het is vier jaar nadat Spanje Oranje versloeg in de finale van het WK 2010 in Zuid Afrika.

Het wordt de wedstrijd van de wereldberoemde zweefkopbal van Robin van Persie. De aanloop naar de wedstrijd, de ommekeer door Van Persie, de mislukte high-five met bondscoach Van Gaal, de vreugde-explosie bij het team, het ongeloof bij het Oranjelegioen en analyses en interviews na afloop. Het komt allemaal terug in het NOS Studio Sport Archief.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Sport of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV