Hollands Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hollands Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hollands Hoop gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond komt de Nederlandse misdaadserie Hollands Hoop na drie seizoenen ten einde. Het gezin van Fokke is deze week weer terug bij af en dreigt zelfs uiteen te vallen. ConcurrentieHollands Hoop gaat over forensisch psychiater Fokke Augustinus, die de wiethandel inrolt als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. Dit laatste seizoen wordt hij geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium. Rug tegen de muurNiets en niemand is nog hetzelfde in deze laatste aflevering en dat is niet per se slecht. Immers, als je met je rug tegen de muur staat, kan je je tenminste nog afzetten. Koppen rollenHet is tijd om de balans op te maken en af te rekenen. Met oude gewoontes, het verleden en een gemeenschappelijke vijand. Er moeten koppen rollen, maar wie houdt zijn hoofd er nog bij met zoveel venijn? Jinek gemist? Marcel Hensema over spelen van bad guy Bekijk deze video » Op1: Chris Zegers speelt nieuwe rol van Rinus in Hollands Hoop Bekijk deze video » Marcel Hensema over seizoen drie Hollands Hoop: 'Absurdistisch' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond komt de Nederlandse misdaadserie Hollands Hoop na drie seizoenen ten einde. Het gezin van Fokke is deze week weer terug bij af en dreigt zelfs uiteen te vallen.

Concurrentie
Hollands Hoop gaat over forensisch psychiater Fokke Augustinus, die de wiethandel inrolt als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. Dit laatste seizoen wordt hij geconfronteerd met concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium.

Rug tegen de muur
Niets en niemand is nog hetzelfde in deze laatste aflevering en dat is niet per se slecht. Immers, als je met je rug tegen de muur staat, kan je je tenminste nog afzetten.

Koppen rollen
Het is tijd om de balans op te maken en af te rekenen. Met oude gewoontes, het verleden en een gemeenschappelijke vijand. Er moeten koppen rollen, maar wie houdt zijn hoofd er nog bij met zoveel venijn?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hollands Hoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV