All You Need Is Love 80-jarige Piet ontroerd door liefdevolle boodschappen

All You Need Is Love 80-jarige Piet ontroerd door liefdevolle boodschappen

<em>All You Need Is Love</em> 80-jarige Piet ontroerd door liefdevolle boodschappen De 80-jarige Piet brengt zijn dagen door in een verzorgingstehuis. Vanwege de coronacrisis kan hij zijn vrouw en zijn kinderen niet meer zien. Daarom namen zijn vrouw en zijn kleindochter een mooie boodschap voor hem op. All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom in verlaten studio All You Need Is Love: ''Rare gewaarwording'' Bekijk deze video » All You Need Is Love: Liefdesboodschappen uit het buitenland Bekijk deze video »
TV :
All You Need Is Love 80-jarige Piet ontroerd door liefdevolle boodschappen

De 80-jarige Piet brengt zijn dagen door in een verzorgingstehuis. Vanwege de coronacrisis kan hij zijn vrouw en zijn kinderen niet meer zien. Daarom namen zijn vrouw en zijn kleindochter een mooie boodschap voor hem op.

All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love 80-jarige Piet ontroerd door liefdevolle boodschappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV