Video: Viktor Brand bezoekt ouders op veilige afstand

Video: Viktor Brand bezoekt ouders op veilige afstand

Video: <em>Viktor Brand</em> bezoekt ouders op veilige afstand Presentator Viktor Brand bezoekt zijn ouders. Dit doet hij op een veilige afstand. Via het raam maakt hij een foto met ze en deelt deze zondag op Instagram. Ook vindt Viktor het leuk om de hond weer te zien. In de video zien we dat de hond ook blij is om Brand weer te zien. Bekijk hierboven de video die Viktor zondag deelt. Bekijk ook Mr. Frank Visser doet Uitspraak: ''Respectloos dat mijn tuin als speeltuin gebruikt wordt!'' Bekijk deze video » Zieke Viktor Brand wordt helemaal gek thuis: "Ik heb een geluidsfobie" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Viktor Brand bezoekt ouders op veilige afstand

Presentator Viktor Brand bezoekt zijn ouders. Dit doet hij op een veilige afstand. Via het raam maakt hij een foto met ze en deelt deze zondag op Instagram. Ook vindt Viktor het leuk om de hond weer te zien. In de video zien we dat de hond ook blij is om Brand weer te zien.

Bekijk hierboven de video die Viktor zondag deelt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Viktor Brand bezoekt ouders op veilige afstand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV