Video: Daan Boom bedankt thuisblijvers op hilarische wijze

Video: Daan Boom bedankt thuisblijvers op hilarische wijze

Video: <em>Daan Boom</em> bedankt thuisblijvers op hilarische wijze Al eerder deelde alleskunner Daan Boom een 'live setje' voor de zorgverleners en de vakkenvullers via zijn Youtubekanaal. De rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer en balletdanser bedankte in zijn nieuwe video dit keer de thuisblijvers. ''Want jullie zijn toppers!'' Bekijk in de video hierboven een ode aan de thuisblijvers door Daan Boom. Jarige Daan Boom wordt 30: ‘Op een gegeven moment ga je dat voelen’ Bekijk deze video » Daan Boom blij met eigen theatershow na drie afwijzingen Toneelschool Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Daan Boom bedankt thuisblijvers op hilarische wijze

Al eerder deelde alleskunner Daan Boom een 'live setje' voor de zorgverleners en de vakkenvullers via zijn Youtubekanaal. De rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer en balletdanser bedankte in zijn nieuwe video dit keer de thuisblijvers. ''Want jullie zijn toppers!''

Bekijk in de video hierboven een ode aan de thuisblijvers door Daan Boom.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Daan Boom bedankt thuisblijvers op hilarische wijze of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV