Paul de Leeuw zingt speciaal voor fans thuis zijn hit 'Droomland'

Paul de Leeuw zingt speciaal voor fans thuis zijn hit 'Droomland'

<em>Paul de Leeuw</em> zingt speciaal voor fans thuis zijn hit 'Droomland' Bekijk hier meer TVQT van Paul: Beau: "Er komt geen corona-talkshow met Jinek, te duur" Bekijk deze video » Martien Meiland: "Dit gebeurt er met Nadège als wij naar Nederland verhuizen" Bekijk deze video » Paul de Leeuw in gesprek met Lucas en Arthur Jussen: ''Het is goed om tot bezinning te komen'' Bekijk deze video » Paul de Leeuw verveelt zich zeker niet tijdens zijn quarantaine en de presentator is drukker dan ooit op zijn Instagram met de nieuwe serie TVQT. Hierin videobelt hij iedere dag met een interessante gast of vriend. Vandaag deelde de zanger een video van het nummer 'Droomland'. Bekijk in de video van Paul de Leeuw hierboven zijn speciale optreden vanuit huis. Paul de Leeuw en Ruth Jacott zingen hun hit Blijf bij mij Bekijk deze video » Paul de Leeuw schrikt van alle virologen: "Weet niet waar ze vandaan komen" Bekijk deze video »

Bekijk hier meer TVQT van Paul:

Paul de Leeuw verveelt zich zeker niet tijdens zijn quarantaine en de presentator is drukker dan ooit op zijn Instagram met de nieuwe serie TVQT. Hierin videobelt hij iedere dag met een interessante gast of vriend. Vandaag deelde de zanger een video van het nummer 'Droomland'.

Bekijk in de video van Paul de Leeuw hierboven zijn speciale optreden vanuit huis.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Paul de Leeuw zingt speciaal voor fans thuis zijn hit 'Droomland' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier