GTST-Alkan Çöklü gaat voor nieuwe look, bekijk de video

GTST-Alkan Çöklü gaat voor nieuwe look, bekijk de video

GTST-<em>Alkan Çöklü</em> gaat voor nieuwe look, bekijk de video RTL Boulevard deelt regelmatig beelden van BN'ers met hun quarantaine-tips. Zondag vertelt Goede Tijden, Slechte Tijden-ster Alkan Çöklü, die al 2,5 jaar in de soap speelt, zijn bezigheden. "Gewoon groeien"Alkan vindt z'n baard erg lang worden. Maar dit keer laat hij hem staan: "Nu laat ik hem gewoon groeien totdat ik weer moet filmen voor GTST." Ook vertelt hij dat hij tijdens quarantaine sport in het park en dat hij de serie Mocro Maffia heeft gekeken, en daardoor erg rode ogen heeft. Het tweede seizoen van Mocro Maffia staat nu op Netflix en beloofd weer heel erg spannend te worden. Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard met Alkan. Bekijk ook Flinke spanning in tweede seizoen Mocro Maffia, nu te zien op Videoland Bekijk deze video » Walid Benmbarek na rol Mocro Maffia: ‘Mensen denken dat ik een zware bad guy ben’ Bekijk deze video »

RTL Boulevard deelt regelmatig beelden van BN'ers met hun quarantaine-tips. Zondag vertelt Goede Tijden, Slechte Tijden-ster Alkan Çöklü, die al 2,5 jaar in de soap speelt, zijn bezigheden.

"Gewoon groeien"
Alkan vindt z'n baard erg lang worden. Maar dit keer laat hij hem staan: "Nu laat ik hem gewoon groeien totdat ik weer moet filmen voor GTST." Ook vertelt hij dat hij tijdens quarantaine sport in het park en dat hij de serie Mocro Maffia heeft gekeken, en daardoor erg rode ogen heeft. Het tweede seizoen van Mocro Maffia staat nu op Netflix en beloofd weer heel erg spannend te worden.

Bekijk hierboven de video van RTL Boulevard met Alkan.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op GTST-Alkan Çöklü gaat voor nieuwe look, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier