Radio 538 over 8D muziek: "Alsof ik 16 pillen in m'n kiezen heb!"

Radio 538 over 8D muziek: "Alsof ik 16 pillen in m'n kiezen heb!"

Radio 538 over <em>8D muziek</em>: &quot;Alsof ik 16 pillen in m'n kiezen heb!&quot; De mannen van Radio 538 hebben het over de nieuwe 8D technologie. Je luistert dan muziek via een koptelefoon of oortjes, anders hoor je het effect niet: "Alsof je midden op de dansvloer staat, dat is het idee." Het is best wel spaced zegt een luisteraar: "Het is wel leip, alsof ik 16 pillen in m'n kiezen heb", zegt Wietze de Jager. Bekijk hierboven het Radio 538-fragment waarin de mannen 8D muziek ten gehoren brengen. Bekijk ook Lingo VIPS gemist? Bekijk beelden Radio 538-dj's Barend van Deelen en Mark Labrand Bekijk deze video » Zien: Davina Michelle nu met Maan en Rolf Sanchez in 538's 17 Miljoen Mensen Bekijk deze video »
Entertainment :
Radio 538 over 8D muziek: "Alsof ik 16 pillen in m'n kiezen heb!"

De mannen van Radio 538 hebben het over de nieuwe 8D technologie. Je luistert dan muziek via een koptelefoon of oortjes, anders hoor je het effect niet: "Alsof je midden op de dansvloer staat, dat is het idee." Het is best wel spaced zegt een luisteraar: "Het is wel leip, alsof ik 16 pillen in m'n kiezen heb", zegt Wietze de Jager.

Bekijk hierboven het Radio 538-fragment waarin de mannen 8D muziek ten gehoren brengen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Radio 538 over 8D muziek: "Alsof ik 16 pillen in m'n kiezen heb!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV