Beau van Erven Dorens ontroerd door eerste aflevering 'Beau Blijft Binnen'

Beau van Erven Dorens ontroerd door eerste aflevering 'Beau Blijft Binnen'

<em>Beau van Erven Dorens</em> ontroerd door eerste aflevering 'Beau Blijft Binnen' Beau van Erven Dorens start op 1 mei weer met zijn eigen talkshow BEAU, maar in de tussenliggende periode mag hij in het weekend alvast proefdraaien met de talkshow Beau Blijft Binnen. Bekijk hier beelden uit afl 1 Beau van Erven Dorens spreekt met corona-slachtoffer bij Beau Blijft Binnen Bekijk deze video » De allereerste aflevering'Beau Blijft Binnen' had zaterdag 28 maart de eerste officiële uitzending. Het was een groot succes en daarom blikt RTL Boulevard even kort terug samen met de presentator. Beau Blijft Binnen is elke week op zaterdagavond (22:45) en zondagavond (22:20) te zien op RTL4 Beau van Erven Dorens vervangt Jinek per 1 mei met talkshow Beau Bekijk deze video » Beau toch op RTL4 met corona-zaterdagavond show: Beau Blijft Binnen Bekijk deze video »
Entertainment :
Beau van Erven Dorens ontroerd door eerste aflevering 'Beau Blijft Binnen'

Beau van Erven Dorens start op 1 mei weer met zijn eigen talkshow BEAU, maar in de tussenliggende periode mag hij in het weekend alvast proefdraaien met de talkshow Beau Blijft Binnen.

Bekijk hier beelden uit afl 1

De allereerste aflevering
'Beau Blijft Binnen' had zaterdag 28 maart de eerste officiële uitzending. Het was een groot succes en daarom blikt RTL Boulevard even kort terug samen met de presentator.

Beau Blijft Binnen is elke week op zaterdagavond (22:45) en zondagavond (22:20) te zien op RTL4

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens ontroerd door eerste aflevering 'Beau Blijft Binnen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV