Vanavond bij Op1: Viroloog Anne Wensing over coronacijfers, Paul de Leeuw maakt TVQT en meer

Vanavond bij Op1: Viroloog Anne Wensing over coronacijfers, Paul de Leeuw maakt TVQT en meer

Vanavond bij <em>Op1</em>: Viroloog <em>Anne Wensing</em> over coronacijfers, <em>Paul de Leeuw</em> maakt TVQT en meer De derde zondag-editie van de dagelijkse talkshow Op1 wordt gepresenteerd door een nieuw duo: Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Dit zijn de gasten van zondagavond. Arts-viroloog Anne Wensing van het UMC Utrecht is te gast om te praten over de laatste coronacijfers. Is er namelijk sprake van een omslagpunt in de crisis? Philips-topman Frans van Houten vervult een cruciale rol in deze coronacrisis door de levering van beademingsapparatuur. Presentator en komiek Paul de Leeuw brengt licht in een donkere tijd met zijn 'TV Quaran-taine' op Instagram. Hoogleraar Ira Helsloot stelt dat onze goedbedoelde aanpak van de coronacrisis op den duur meer mensenlevens eist. Luister naar haar argumenten vanavond bij Op1. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Paul de Leeuw zingt speciaal voor fans thuis zijn hit 'Droomland' Bekijk deze video » WNL op Zondag: Mona Keijzer: 'Kunnen niet iedereen door de crisis helpen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Viroloog Anne Wensing over coronacijfers, Paul de Leeuw maakt TVQT en meer

De derde zondag-editie van de dagelijkse talkshow Op1 wordt gepresenteerd door een nieuw duo: Jeroen Pauw en Fidan Ekiz. Dit zijn de gasten van zondagavond.

  • Arts-viroloog Anne Wensing van het UMC Utrecht is te gast om te praten over de laatste coronacijfers. Is er namelijk sprake van een omslagpunt in de crisis?

  • Philips-topman Frans van Houten vervult een cruciale rol in deze coronacrisis door de levering van beademingsapparatuur.

  • Presentator en komiek Paul de Leeuw brengt licht in een donkere tijd met zijn 'TV Quaran-taine' op Instagram.

  • Hoogleraar Ira Helsloot stelt dat onze goedbedoelde aanpak van de coronacrisis op den duur meer mensenlevens eist. Luister naar haar argumenten vanavond bij Op1.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Viroloog Anne Wensing over coronacijfers, Paul de Leeuw maakt TVQT en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier