Bekijk hier alvast de trailer van de docu 'Gewoon Boef'

Bekijk hier alvast de trailer van de docu 'Gewoon Boef'

Bekijk hier alvast de trailer van de docu 'Gewoon Boef' In dit spraakmakende portret geeft rapper Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, een intiem kijkje in zijn veelbewogen leven. Zo vertelt hij o.a. openlijk over zijn pijnlijke jeugd en zijn verlatingsangst. De driedelige documentaireserie Gewoon Boef is vanaf vrijdag 8 mei te zien op Videoland. Bekijk de trailer van de bijzondere docu Gewoon Boef hierboven. Boef wordt rijkste rapper van Nederland met loonstrookje van 2,5 miljoen Bekijk deze video » Relatie tussen rapper Boef en verloofde Selma Omari is over Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hier alvast de trailer van de docu 'Gewoon Boef'

In dit spraakmakende portret geeft rapper Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, een intiem kijkje in zijn veelbewogen leven. Zo vertelt hij o.a. openlijk over zijn pijnlijke jeugd en zijn verlatingsangst.

De driedelige documentaireserie Gewoon Boef is vanaf vrijdag 8 mei te zien op Videoland. Bekijk de trailer van de bijzondere docu Gewoon Boef hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier alvast de trailer van de docu 'Gewoon Boef' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV