Weet Ik Veel: Cabaretier Klaas van der Eerden verklapt per ongeluk het antwoord

Weet Ik Veel: Cabaretier Klaas van der Eerden verklapt per ongeluk het antwoord

<em>Weet Ik Veel</em>: Cabaretier <em>Klaas van der Eerden</em> verklapt per ongeluk het antwoord De Nederlands cabaretier en televisiepresentator Klaas van der Eerden was te gast bij de spelshow van RTL Weet Ik Veel. Als presentator zou Klaas enige ervaring moeten hebben, maar helaas verklapt hij zonder het te weten alvast een belangrijk antwoord op de vraag. Bekijk in de video hierboven de blunder van Klaas. Weet Ik Veel is iedere zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Weet Ik Veel gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Weet Ik Veel: Beau van Erven Dorens wil met premier Mark Rutte zoenen Bekijk deze video » Weet Ik Veel: Kees van der Spek en studenten blunderen bij vraag over strafpleiter Bekijk deze video »
Entertainment :
Weet Ik Veel: Cabaretier Klaas van der Eerden verklapt per ongeluk het antwoord

De Nederlands cabaretier en televisiepresentator Klaas van der Eerden was te gast bij de spelshow van RTL Weet Ik Veel. Als presentator zou Klaas enige ervaring moeten hebben, maar helaas verklapt hij zonder het te weten alvast een belangrijk antwoord op de vraag. Bekijk in de video hierboven de blunder van Klaas.

Weet Ik Veel is iedere zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je Weet Ik Veel gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weet Ik Veel: Cabaretier Klaas van der Eerden verklapt per ongeluk het antwoord of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV