Chateau Meiland: Martien geeft zieke schoonmoeder tip: ‘Gewoon 5 paracetamols nemen’

Chateau Meiland: Martien geeft zieke schoonmoeder tip: ‘Gewoon 5 paracetamols nemen’

De moeder van Erica is ziek en via Facetime worden Martien Meiland en zijn gezin op de hoogte gebracht. Maar Martien heeft een goede tip voor haar, al zijn Erica en dochter Maxime hier minder blij mee, zo is te zien in Chateau Meiland.

'Gewoon een heel oud vrouwtje'
Oma heeft een te hoge bloeddruk. “Je moet gewoon vijf paracetamols innemen”, geeft Martien als advies, maar daar zijn Erica en Maxime tegen. “Je bent gewoon een heel oud vrouwtje. Dus ja, niks aan te doen”, aldus Erica.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: Martien geeft zieke schoonmoeder tip: ‘Gewoon 5 paracetamols nemen’ De moeder van Erica is ziek en via Facetime worden Martien Meiland en zijn gezin op de hoogte gebracht. Maar Martien heeft een goede tip voor haar, al zijn Erica en dochter Maxime hier minder blij mee, zo is te zien in Chateau Meiland. 'Gewoon een heel oud vrouwtje'Oma heeft een te hoge bloeddruk. “Je moet gewoon vijf paracetamols innemen”, geeft Martien als advies, maar daar zijn Erica en Maxime tegen. “Je bent gewoon een heel oud vrouwtje. Dus ja, niks aan te doen”, aldus Erica. Bekijk ook Chateau Meiland: Martien doodsbang dat Claire zich verwondt met schaar Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Chateau Meiland in de video hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Chateau Meiland: Martien geeft zieke schoonmoeder tip: ‘Gewoon 5 paracetamols nemen’
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Martien geeft zieke schoonmoeder tip: ‘Gewoon 5 paracetamols nemen’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV