Bizarre beelden Boer zoekt vrouw: Annemiek kijkt paardrijden na wegsturen Steven

Bizarre beelden Boer zoekt vrouw: Annemiek kijkt paardrijden na wegsturen Steven

Het wordt langzaam duidelijk dat Annemiek niet altijd even handig is in haar communicatie, maar de uitzending van gisteravond sloeg werkelijk alles: nadat ze Steven wegstuurt - en terwijl hij boven nog bezig is met pakken - kijkt ze samen met Erik alweer naar paardrijden.

Bizarre beelden <em>Boer zoekt vrouw</em>: Annemiek kijkt paardrijden na wegsturen Steven Het wordt langzaam duidelijk dat Annemiek niet altijd even handig is in haar communicatie, maar de uitzending van gisteravond sloeg werkelijk alles: nadat ze Steven wegstuurt - en terwijl hij boven nog bezig is met pakken - kijkt ze samen met Erik alweer naar paardrijden. KankerEerder in de aflevering heeft Steven aan Annemiek opgebiecht waarom hij af en toe rustig en op de achtergrond is. Hij heeft enkele jaren geleden de diagnose kanker gekregen, waardoor hij soms nogal kwakkelt met zijn energie. Toch wordt hij naar huis gestuurd door Annemiek en al snel gaat ze over op de orde van de dag. Jelte doet alsof hij graag wil meekijken bij het paardrijden, maar is dat wel echt zo? Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer zoekt vrouw: "Jelte zit er bij boerin Annemiek voor spek en bonen bij" Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw gemist? Geert niet onder de indruk van Vera's gekkigheid Bekijk deze video »
BZV :
Bizarre beelden Boer zoekt vrouw: Annemiek kijkt paardrijden na wegsturen Steven

Kanker
Eerder in de aflevering heeft Steven aan Annemiek opgebiecht waarom hij af en toe rustig en op de achtergrond is. Hij heeft enkele jaren geleden de diagnose kanker gekregen, waardoor hij soms nogal kwakkelt met zijn energie. Toch wordt hij naar huis gestuurd door Annemiek en al snel gaat ze over op de orde van de dag. Jelte doet alsof hij graag wil meekijken bij het paardrijden, maar is dat wel echt zo?

Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden Boer zoekt vrouw: Annemiek kijkt paardrijden na wegsturen Steven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV