Ontroerende beelden: heel New York klapt voor mensen in de zorg

Ontroerende beelden: heel New York klapt voor mensen in de zorg

Ontroerende beelden: heel <em>New York</em> klapt voor mensen in de zorg In navolging van Nederland heeft ook de stad New York hun steun uitgesproken aan de medewerkers in de zorg. De Amerikaanse miljoenenstad wordt zwaar getroffen door het coronavirus en dus ligt het sociale leven vrijwel stil. Zaterdagavond besloten veel New Yorkers een welgemeend applaus te geven aan de hulpverleners in de stad. En dat levert ontroerende beelden op. Bekijk de beelden van het applaus in New York hierboven. Bekijk ook President Trump over corona: "Amerika rond Pasen voorledig open" Bekijk deze video » Video: zorgen over KLM-vluchten van en naar New York Bekijk deze video »
Buitenland :
Ontroerende beelden: heel New York klapt voor mensen in de zorg

In navolging van Nederland heeft ook de stad New York hun steun uitgesproken aan de medewerkers in de zorg. De Amerikaanse miljoenenstad wordt zwaar getroffen door het coronavirus en dus ligt het sociale leven vrijwel stil. Zaterdagavond besloten veel New Yorkers een welgemeend applaus te geven aan de hulpverleners in de stad. En dat levert ontroerende beelden op.

Bekijk de beelden van het applaus in New York hierboven.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ontroerende beelden: heel New York klapt voor mensen in de zorg of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV