Schokkende opmerking Elise in Boer zoekt vrouw: "Je mag onze werkster worden"

Schokkende opmerking Elise in Boer zoekt vrouw: "Je mag onze werkster worden"

Op de boerderij van boer Bastiaan is de strijd tussen de vrouwen echt losgebarsten. Aan het eind van de aflevering van gisteravond (29 maart) stuurt Bastiaan Madeleen naar huis, waarna Elise en Milou overblijven. Elise geeft Milou een flinke steek onder water: "Je mag wel als werkster bij ons komen."

Schokkende opmerking Elise in <em>Boer zoekt vrouw</em>: &quot;Je mag onze werkster worden&quot; Op de boerderij van boer Bastiaan is de strijd tussen de vrouwen echt losgebarsten. Aan het eind van de aflevering van gisteravond (29 maart) stuurt Bastiaan Madeleen naar huis, waarna Elise en Milou overblijven. Elise geeft Milou een flinke steek onder water: "Je mag wel als werkster bij ons komen." Bizarre opmerkingIn alle jaren van Boer zoekt vrouw behoort deze opmerking misschien wel tot de bizarste ooit en Elise geeft hiermee duidelijk aan dat ze niet voor de gezelligheid is gekomen: ze wil Bastiaan voor zich 'winnen', en daarbij lijkt ze over lijken te gaan. Zowel Bastiaan als Milou kunnen hun oren niet geloven en ook menig kijker zal met open mond hebben toegekeken. Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hierboven. Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw gemist? Boer Jan doet bekentenis: ‘Ik ben gesteriliseerd’ Bekijk deze video » Bizarre beelden Boer zoekt vrouw: Annemiek kijkt paardrijden na wegsturen Steven Bekijk deze video »
BZV :
Schokkende opmerking Elise in Boer zoekt vrouw: "Je mag onze werkster worden"

Bizarre opmerking
In alle jaren van Boer zoekt vrouw behoort deze opmerking misschien wel tot de bizarste ooit en Elise geeft hiermee duidelijk aan dat ze niet voor de gezelligheid is gekomen: ze wil Bastiaan voor zich 'winnen', en daarbij lijkt ze over lijken te gaan. Zowel Bastiaan als Milou kunnen hun oren niet geloven en ook menig kijker zal met open mond hebben toegekeken.

Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hierboven.

Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Schokkende opmerking Elise in Boer zoekt vrouw: "Je mag onze werkster worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV