Frank de Boer geeft corona-update uit Amerika: "Ik ben ook getest"

Frank de Boer geeft corona-update uit Amerika: "Ik ben ook getest"

<em>Frank de Boer</em> geeft corona-update uit Amerika: &quot;Ik ben ook getest&quot; Frank de Boer is nog altijd werkzaam als trainer van Atlanta United in de Verenigde Staten, maar ook daar ligt een deel van het land - en dan met name New York - plat door de uitbraak van het coronavirus. De Boer vertelt dat hij ook is getest op het coronavirus, maar gelukkig was die test negatief. Bekijk het interview met Frank de Boer hierboven. Bekijk ook Frank de Boer over Ajax: 'Ik blijf een diehard fan' Bekijk deze video » Veronica Inside: Frank de Boer vertelt over zijn quarantaine in de VS Bekijk deze video »
Voetbal :
Frank de Boer geeft corona-update uit Amerika: "Ik ben ook getest"

Frank de Boer is nog altijd werkzaam als trainer van Atlanta United in de Verenigde Staten, maar ook daar ligt een deel van het land - en dan met name New York - plat door de uitbraak van het coronavirus. De Boer vertelt dat hij ook is getest op het coronavirus, maar gelukkig was die test negatief.

Bekijk het interview met Frank de Boer hierboven.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frank de Boer geeft corona-update uit Amerika: "Ik ben ook getest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV