Zien: Dit schilderij van Vincent van Gogh is gestolen uit museum Singer Laren

Zien: Dit schilderij van Vincent van Gogh is gestolen uit museum Singer Laren

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in het museum Singer Laren. De dieven hebben een nogal kostbaar kunstwerk meegenomen. Het gaat om De Lentetuin, De Pastorietuin Te Nuenen In Het Voorjaar van de hand van Vincent van Gogh.

‘Verschrikkelijk voor ons allemaal’
Het schilderij was tijdelijk in bruikleen van het Groninger Museum, de directeur laat weten dat deze kunstroof samenwerkingen in de toekomst niet in de weg zit. “Het is heel erg voor het Groninger Museum, het is ook heel erg naar voor Singer. Maar het is vooral verschrikkelijk voor ons allemaal”, aldus de directeur van Singer Laren. Het museum is tijdelijk gesloten in verband met het Coronavirus.

Bekijk het schilderij van Vincent van Gogh dat is gestolen en de reacties van de museumdirecteuren in de video van het AD hieronder.

Zien: Dit schilderij van <em>Vincent van Gogh</em> is gestolen uit museum Singer Laren In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in het museum Singer Laren. De dieven hebben een nogal kostbaar kunstwerk meegenomen. Het gaat om De Lentetuin, De Pastorietuin Te Nuenen In Het Voorjaar van de hand van Vincent van Gogh. ‘Verschrikkelijk voor ons allemaal’Het schilderij was tijdelijk in bruikleen van het Groninger Museum, de directeur laat weten dat deze kunstroof samenwerkingen in de toekomst niet in de weg zit. “Het is heel erg voor het Groninger Museum, het is ook heel erg naar voor Singer. Maar het is vooral verschrikkelijk voor ons allemaal”, aldus de directeur van Singer Laren. Het museum is tijdelijk gesloten in verband met het Coronavirus. Bekijk ook DWDD gemist? Jeroen Krabbé bespreekt zijn nieuwe programma over Chagall Bekijk deze video » Bekijk het schilderij van Vincent van Gogh dat is gestolen en de reacties van de museumdirecteuren in de video van het AD hieronder.
Nieuws :
Zien: Dit schilderij van Vincent van Gogh is gestolen uit museum Singer Laren

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit schilderij van Vincent van Gogh is gestolen uit museum Singer Laren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier