Video: Beau van Erven Dorens en Caveman geven daklozen eten tijdens Coronacrisis

Video: Beau van Erven Dorens en Caveman geven daklozen eten tijdens Coronacrisis

Video: <em>Beau van Erven Dorens</em> en <em>Caveman</em> geven daklozen eten tijdens Coronacrisis Beau van Erven Dorens denkt ook tijdens de Coronacrisis aan daklozen en besluit ze te helpen. Hij heeft ‘The Caveman’ Patrick van der Jagt ingeschakeld en samen gaan ze op de bakfiets door Amsterdam om daklozen eten en drinken aan te bieden. “Deze dagen hebben zij het extra zwaar. Als je een dakloze in de buurt hebt, maak dan een praatje en geef wat weg!”, aldus Beau. Bekijk de video waarin Beau van Erven Dorens daklozen steunt tijdens de Coronacrisis hierboven. Beau van Erven Dorens ontroerd door eerste aflevering 'Beau Blijft Binnen' Bekijk deze video » Beau Blijft Binnen: Martijn Krabbé komt 10 kilo aan: ‘Alleen pyjama past nog’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Beau van Erven Dorens en Caveman geven daklozen eten tijdens Coronacrisis

Beau van Erven Dorens denkt ook tijdens de Coronacrisis aan daklozen en besluit ze te helpen. Hij heeft ‘The Caveman’ Patrick van der Jagt ingeschakeld en samen gaan ze op de bakfiets door Amsterdam om daklozen eten en drinken aan te bieden. “Deze dagen hebben zij het extra zwaar. Als je een dakloze in de buurt hebt, maak dan een praatje en geef wat weg!”, aldus Beau.

Bekijk de video waarin Beau van Erven Dorens daklozen steunt tijdens de Coronacrisis hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Beau van Erven Dorens en Caveman geven daklozen eten tijdens Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV