Lil Kleine pocht met nieuwe woning: "Hoort bij dikste huizen van Amsterdam"

Lil Kleine pocht met nieuwe woning: "Hoort bij dikste huizen van Amsterdam"

Lil Kleine heeft een nieuwe grachtenpand aangeschaft en dat mogen al zijn volgers weten. In een video is de rapper niet bescheiden en pocht hij met de omvang van zijn nieuwe woning: "Hij hoort bij de top tien van dikste huizen in Amsterdam."

<em>Lil Kleine</em> pocht met nieuwe woning: &quot;Hoort bij dikste huizen van Amsterdam&quot; Lil Kleine heeft een nieuwe grachtenpand aangeschaft en dat mogen al zijn volgers weten. In een video is de rapper niet bescheiden en pocht hij met de omvang van zijn nieuwe woning: "Hij hoort bij de top tien van dikste huizen in Amsterdam." ThuisbioscoopDe woning is nu nog kaal, maar de eerste sporen van de klussers zijn al te zien. Die moeten het grachtenpand omtoveren tot Lil Kleines nieuwe paleisje. Vol trots meldt hij dat zijn nieuwe huis 377 vierkante meter omvat, "wat best groot is voor een huis op de grachten". Ook laat hij en passant al even de kamer zien waar zijn thuisbioscoop moet verrijzen. Bekijk de beelden van Lil Kleine hierboven. Bekijk ook Lil' Kleine zit veilig in Dubai: "Maar niet omdat de pleuris uitbrak in Nederland" Bekijk deze video » Zien: Lil’ Kleine toont gevoelige kant in videoclip Jongen Van De Straat Bekijk deze video »
Show :
Lil Kleine pocht met nieuwe woning: "Hoort bij dikste huizen van Amsterdam"

Thuisbioscoop
De woning is nu nog kaal, maar de eerste sporen van de klussers zijn al te zien. Die moeten het grachtenpand omtoveren tot Lil Kleines nieuwe paleisje. Vol trots meldt hij dat zijn nieuwe huis 377 vierkante meter omvat, "wat best groot is voor een huis op de grachten". Ook laat hij en passant al even de kamer zien waar zijn thuisbioscoop moet verrijzen.

Bekijk de beelden van Lil Kleine hierboven.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lil Kleine pocht met nieuwe woning: "Hoort bij dikste huizen van Amsterdam" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV