Schokkende beelden: wandelaar in elkaar geslagen na vragen om afstand

Schokkende beelden: wandelaar in elkaar geslagen na vragen om afstand

De uitbraak van het coronavirus haalt soms het beste, maar soms ook het slechtste naar boven in de mens. Tegenover allerlei hartverwarmende initiatieven staan afschuwelijke beelden van asociale jongeren die een wandelaar in elkaar slaan nadat die heeft gevraagd om afstand.

Schokkende beelden: <em>wandelaar</em> in elkaar geslagen na vragen om afstand De uitbraak van het coronavirus haalt soms het beste, maar soms ook het slechtste naar boven in de mens. Tegenover allerlei hartverwarmende initiatieven staan afschuwelijke beelden van asociale jongeren die een wandelaar in elkaar slaan nadat die heeft gevraagd om afstand. Heftige beeldenEen vrouw filmt vanuit een flat een groep hangjongeren die een wandelaar in elkaar slaan en trappen. Deze heeft even daarvoor gevraagd of de jongeren ten minste anderhalve meter afstand willen houden, maar dat pikken de asociale ventjes blijkbaar niet. De nodige hersenloze krachttermen vliegen over straat, maar gelukkig heeft de vrouw ze gefilmd. Dat schreeuwt ze het straattuig dan ook toe vanuit haar woning. Bekijk de schokkende beelden hierboven. Bekijk ook Schokkende beelden uit Spaans ziekenhuis: coronapatiënten liggen op de grond Bekijk deze video » Schokkende beelden: medewerker PLUS Naarden bespuugd door brutale klant Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende beelden: wandelaar in elkaar geslagen na vragen om afstand

Heftige beelden
Een vrouw filmt vanuit een flat een groep hangjongeren die een wandelaar in elkaar slaan en trappen. Deze heeft even daarvoor gevraagd of de jongeren ten minste anderhalve meter afstand willen houden, maar dat pikken de asociale ventjes blijkbaar niet. De nodige hersenloze krachttermen vliegen over straat, maar gelukkig heeft de vrouw ze gefilmd. Dat schreeuwt ze het straattuig dan ook toe vanuit haar woning.

Bekijk de schokkende beelden hierboven.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: wandelaar in elkaar geslagen na vragen om afstand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV