Stel vindt alle huizen verschrikkelijk in Kopen Zonder Kijken: ‘Wat erg!’

Stel vindt alle huizen verschrikkelijk in Kopen Zonder Kijken: ‘Wat erg!’

Een stel doet mee aan Kopen Zonder Kijken, wat betekent dat ze blind een huis kopen en dit proces overlaten aan experts. Ze mogen door een aantal wijken rijden met huizen die te koop staan, zonder te weten van welk huis ze eigenaar zijn geworden. Erg enthousiast zijn ze echter niet. Sterker nog, ze vinden alle woningen verschrikkelijk. Welk huis het uiteindelijk geworden is en of ze er blij mee zijn, dat is te zien in de aflevering van vanavond.

Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken in de video hieronder.

Kopen Zonder Kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Kopen Zonder Kijken gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Stel vindt alle huizen verschrikkelijk in <em>Kopen Zonder Kijken</em>: ‘Wat erg!’ Een stel doet mee aan Kopen Zonder Kijken, wat betekent dat ze blind een huis kopen en dit proces overlaten aan experts. Ze mogen door een aantal wijken rijden met huizen die te koop staan, zonder te weten van welk huis ze eigenaar zijn geworden. Erg enthousiast zijn ze echter niet. Sterker nog, ze vinden alle woningen verschrikkelijk. Welk huis het uiteindelijk geworden is en of ze er blij mee zijn, dat is te zien in de aflevering van vanavond. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: 'Als ik iets wil, kopen papa en mama het gelijk!' Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Kopen Zonder Kijken in de video hieronder. Kopen Zonder Kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je Kopen Zonder Kijken gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Stel vindt alle huizen verschrikkelijk in Kopen Zonder Kijken: ‘Wat erg!’
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stel vindt alle huizen verschrikkelijk in Kopen Zonder Kijken: ‘Wat erg!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV