Chantal Janzen (41) sluit niet uit dat ze nog meer kinderen krijgt

Chantal Janzen (41) sluit niet uit dat ze nog meer kinderen krijgt

Chantal Janzen gaat in een nieuwe video van haar online platform &C in gesprek met Jim Bakkum en Bettina Holwerda in gesprek over hun gezin en het opvoeden van de kinderen. Janzen doet direct een opvallende onthulling: ze sluit niet uit dat ze nog meer kinderen krijgt.

<em>Chantal Janzen</em> (41) sluit niet uit dat ze nog meer kinderen krijgt Chantal Janzen gaat in een nieuwe video van haar online platform &C in gesprek met Jim Bakkum en Bettina Holwerda in gesprek over hun gezin en het opvoeden van de kinderen. Janzen doet direct een opvallende onthulling: ze sluit niet uit dat ze nog meer kinderen krijgt. LeeftijdJanzen heeft al twee kinderen met haar man, Marco Geeratz, maar wellicht komen er dus nog wel wat bij. En dat is opvallend te noemen, want Janzen is al 41 jaar; de meeste moeders durven het niet meer aan om op zo'n leeftijd nog kinderen te nemen, maar Janzen zegt niks uit te sluiten. Bakkum en Holwerda zeggen daarentegen dat hun gezinnetje "compleet" is. Bekijk de video van Chantal Janzen hierboven. Bekijk ook Chantal Janzen viert verjaardag zoontje Bobby, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Leco van Zadelhoff geeft make-up tips aan Chantal Janzen Bekijk deze video »
Entertainment :
Chantal Janzen (41) sluit niet uit dat ze nog meer kinderen krijgt

Leeftijd
Janzen heeft al twee kinderen met haar man, Marco Geeratz, maar wellicht komen er dus nog wel wat bij. En dat is opvallend te noemen, want Janzen is al 41 jaar; de meeste moeders durven het niet meer aan om op zo'n leeftijd nog kinderen te nemen, maar Janzen zegt niks uit te sluiten. Bakkum en Holwerda zeggen daarentegen dat hun gezinnetje "compleet" is.

Bekijk de video van Chantal Janzen hierboven.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen (41) sluit niet uit dat ze nog meer kinderen krijgt of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV