Marco Kroon doet in tijden van coronavirus boodschappen voor "oudjes"

Marco Kroon doet in tijden van coronavirus boodschappen voor "oudjes"

<em>Marco Kroon</em> doet in tijden van coronavirus boodschappen voor &quot;oudjes&quot; Dennis Schouten gaat op bezoek bij de uit de gratie geraakte militair Marco Kroon, die een bijzonder initiatief heeft opgestart. Eerst hebben ze het echter over het coronavirus: Kroon denkt dat de strijd tegen het virus best vergeleken kan worden met een oorlog, zeker gezien de lockdown-situatie waarin we nu beland zijn. Kroon probeert ook "oudjes" te helpen door boodschappen voor ze te doen. Bekijk de reportage van PowNed hierboven. Bekijk ook Marco Kroon ‘perplex’ door veroordeling: ‘Ik schaam me dood’ Bekijk deze video » LuckyTV gemist? Marco Kroon mag van advocaat zijn lul niet uit zijn broek halen Bekijk deze video »
Entertainment :
Marco Kroon doet in tijden van coronavirus boodschappen voor "oudjes"

Dennis Schouten gaat op bezoek bij de uit de gratie geraakte militair Marco Kroon, die een bijzonder initiatief heeft opgestart. Eerst hebben ze het echter over het coronavirus: Kroon denkt dat de strijd tegen het virus best vergeleken kan worden met een oorlog, zeker gezien de lockdown-situatie waarin we nu beland zijn. Kroon probeert ook "oudjes" te helpen door boodschappen voor ze te doen.

Bekijk de reportage van PowNed hierboven.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marco Kroon doet in tijden van coronavirus boodschappen voor "oudjes" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV