Wilfred Genee leest Henny Huisman de les: "Dat is allemaal gelul!"

Wilfred Genee leest Henny Huisman de les: "Dat is allemaal gelul!"

Wilfred Genee is nooit te beroerd om een bekende Nederlander het vuur flink aan de schenen te leggen. Vanmiddag was het opnieuw raak en het slachtoffer van vandaag heet Henny Huisman. Die verdedigt zich met hand en tand: "Dat is allemaal gelul!"

<em>Wilfred Genee</em> leest Henny Huisman de les: &quot;Dat is allemaal gelul!&quot; Wilfred Genee is nooit te beroerd om een bekende Nederlander het vuur flink aan de schenen te leggen. Vanmiddag was het opnieuw raak en het slachtoffer van vandaag heet Henny Huisman. Die verdedigt zich met hand en tand: "Dat is allemaal gelul!" Maan en Marco BorsatoHuisman heeft nogal onhandige uitspraken gedaan over zangeres Maan en Marco Borsato. Volgens het tv-icoon zou er het nodige spelen tussen de twee - op romantisch vlak, welteverstaan. Genee vindt de uitspraken van Huisman niet heel handig en dat beaamt hij zelf ook. "Je loopt al zo lang mee in dit vak, Henny. Je hebt al zoveel meegemaakt..." aldus Genee. "Dat we jou op deze leeftijd nog mediatraining moeten geven!" Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven. Bekijk ook Bizar: Henny Huisman maakt "heel slecht" lied over coronavirus Bekijk deze video » Wilfred Genee laat eigen coronalied horen: 'Blijf binnen' Bekijk deze video »
Show :
Wilfred Genee leest Henny Huisman de les: "Dat is allemaal gelul!"

Maan en Marco Borsato
Huisman heeft nogal onhandige uitspraken gedaan over zangeres Maan en Marco Borsato. Volgens het tv-icoon zou er het nodige spelen tussen de twee - op romantisch vlak, welteverstaan. Genee vindt de uitspraken van Huisman niet heel handig en dat beaamt hij zelf ook. "Je loopt al zo lang mee in dit vak, Henny. Je hebt al zoveel meegemaakt..." aldus Genee. "Dat we jou op deze leeftijd nog mediatraining moeten geven!"

Bekijk het fragment uit de radioshow van Veronica Inside hierboven.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee leest Henny Huisman de les: "Dat is allemaal gelul!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV