Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na hun vakantie is de familie Meiland in deze aflevering van Chateau Meiland weer terug in het kasteel. Het is tijd om te klussen, waar ze al snel klaar mee zijn. Wat een gezeik. Je kunt de aflevering van Chateau Meiland vooruitkijken op KIJK.nl. SteigerDe familie Meiland moet weer hard aan het werk in het Chateau. Het schiet alleen niet op: het opzetten van de steiger kost al een halve dag. En de aannemer doet alles met de Franse slag. ToekomstEigenlijk zijn ze wel klaar met het geklus. Wordt het niet tijd voor een nieuwe uitdaging? Onder het genot van goed glas wordt de toekomst uitgestippeld. Chateau Meiland: Martien doodsbang dat Claire zich verwondt met schaar Bekijk deze video » Martien Meiland boos op Nadège: "Sinds ze bij kapper is geweest gaat het mis" Bekijk deze video »
Uitzending :
Chateau Meiland

Na hun vakantie is de familie Meiland in deze aflevering van Chateau Meiland weer terug in het kasteel. Het is tijd om te klussen, waar ze al snel klaar mee zijn. Wat een gezeik.

Je kunt de aflevering van Chateau Meiland vooruitkijken op KIJK.nl.

Steiger
De familie Meiland moet weer hard aan het werk in het Chateau. Het schiet alleen niet op: het opzetten van de steiger kost al een halve dag. En de aannemer doet alles met de Franse slag.

Toekomst
Eigenlijk zijn ze wel klaar met het geklus. Wordt het niet tijd voor een nieuwe uitdaging? Onder het genot van goed glas wordt de toekomst uitgestippeld.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV