Dit Is M gemist? Thijs Boontjes Dans- en Showorkest zingt 'Thermopane'

Dit Is M gemist? Thijs Boontjes Dans- en Showorkest zingt 'Thermopane'

<em>Dit Is M</em> gemist? Thijs Boontjes Dans- en Showorkest zingt <em>'Thermopane'</em> Thijs Boontjes was de allereerste gast van het nieuwe seizoen van Dit Is M. Hij schreef speciaal het nummer 'Thermopane' om alle thuisblijvers een hart onder de riem te steken in deze gekke tijden. Bekijk in de video hierboven zijn optreden bij M. Dit Is M gemist? De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Thierry Baudet tegen Margriet van der Linden: 'Ik ben Lego, jij Duplo. Dat schuurt' Bekijk deze video » Margriet van der Linden terug met M: "Buitengewone omstandigheden" Bekijk deze video »
Talkshow :
Dit Is M gemist? Thijs Boontjes Dans- en Showorkest zingt 'Thermopane'

Thijs Boontjes was de allereerste gast van het nieuwe seizoen van Dit Is M. Hij schreef speciaal het nummer 'Thermopane' om alle thuisblijvers een hart onder de riem te steken in deze gekke tijden. Bekijk in de video hierboven zijn optreden bij M.

Dit Is M gemist? De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit Is M gemist? Thijs Boontjes Dans- en Showorkest zingt 'Thermopane' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV