Chateau Meiland: Ruzie en veel stress bij Martien door vervelende steiger

Chateau Meiland: Ruzie en veel stress bij Martien door vervelende steiger

<em>Chateau Meiland</em>: Ruzie en veel stress bij Martien door vervelende steiger Na al het verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. De nieuwe aflevering begon daarom ook met een boel gekibbel. Ruzie en stressMaandag 23 maart begon het nieuwe seizoen van het SBS-programma Chateau Meiland. Na de vakantie is het tijd om weer volle bak aan het werk te gaan. Er is namelijk nog genoeg te doen. Bekijk in de video hierboven het fragment over de vervelende steiger. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Zien: Maxime Meiland over suïcidale gedachten na uitlekken naaktfilmpje Bekijk deze video » Familie Meiland zit vast op Chateau door Coronacrisis: ‘Alles is fermé!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Chateau Meiland: Ruzie en veel stress bij Martien door vervelende steiger

Na al het verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. De nieuwe aflevering begon daarom ook met een boel gekibbel.

Ruzie en stress
Maandag 23 maart begon het nieuwe seizoen van het SBS-programma Chateau Meiland. Na de vakantie is het tijd om weer volle bak aan het werk te gaan. Er is namelijk nog genoeg te doen. Bekijk in de video hierboven het fragment over de vervelende steiger.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Ruzie en veel stress bij Martien door vervelende steiger of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV