Talkshow M gemist? Bas Heijne, Rosanne Hertzberger en Eelco Bosch van Rosenthal over het coronavirus

Talkshow M gemist? Bas Heijne, Rosanne Hertzberger en Eelco Bosch van Rosenthal over het coronavirus

Talkshow <em>M</em> gemist? Bas Heijne, Rosanne Hertzberger en Eelco Bosch van Rosenthal over het coronavirus De allereerste uitzending van het nieuwe seizoen van M gaat vanzelfsprekend over de crisis. Het coronavirus houdt heel de wereld in zijn greep en zorgt voor behoorlijk wat chaos in de politiek. Deskundigen aan het woordHoe zit het met de internationale samenwerkingen? Bij Dit Is M zijn essayist Bas Heijne, oud-Amerikacorrespondent Eelco Bosch van Rosenthal en microbioloog Rosanne Hertzberger te gast om te praten over deze onderwerpen. Bekijk in de video hierboven het hele item. Dit Is M gemist? De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. WNL op Zondag: Mona Keijzer: 'Kunnen niet iedereen door de crisis helpen' Bekijk deze video » Op1 gemist? Waarom krijgt coronavirus meer aandacht dat 10.000 griepsdoden in 2018? Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Bas Heijne, Rosanne Hertzberger en Eelco Bosch van Rosenthal over het coronavirus

De allereerste uitzending van het nieuwe seizoen van M gaat vanzelfsprekend over de crisis. Het coronavirus houdt heel de wereld in zijn greep en zorgt voor behoorlijk wat chaos in de politiek.

Deskundigen aan het woord
Hoe zit het met de internationale samenwerkingen? Bij Dit Is M zijn essayist Bas Heijne, oud-Amerikacorrespondent Eelco Bosch van Rosenthal en microbioloog Rosanne Hertzberger te gast om te praten over deze onderwerpen. Bekijk in de video hierboven het hele item.

Dit Is M gemist? De talkshow M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Bas Heijne, Rosanne Hertzberger en Eelco Bosch van Rosenthal over het coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV