Video: OG3NE maakt indruk met Bohemian Rhapsody

Video: OG3NE maakt indruk met Bohemian Rhapsody

Video: <em>OG3NE</em> maakt indruk met <em>Bohemian Rhapsody</em> De dames OG3NE hangen duidelijk niet alleen maar met Netflix op de bank deze dagen. Integendeel: ze blijven volop muziek maken en zingen er op los. Vandaag wagen ze zich zelfs aan een klassieker: Bohemian Rhapsody van Queen. Een gedurfde keuze maar hun versie kan direct al op veel positieve reacties rekenen. Bekijk het hele nummer hierboven, op beelden van Shownieuws. Bekijk ook Zien: OG3NE deelt nieuw optreden vanuit thuis-isolatie The End Bekijk deze video » Alternatief coronalied: "BN'ers hou Je Bek" (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: OG3NE maakt indruk met Bohemian Rhapsody

De dames OG3NE hangen duidelijk niet alleen maar met Netflix op de bank deze dagen. Integendeel: ze blijven volop muziek maken en zingen er op los. Vandaag wagen ze zich zelfs aan een klassieker: Bohemian Rhapsody van Queen. Een gedurfde keuze maar hun versie kan direct al op veel positieve reacties rekenen. Bekijk het hele nummer hierboven, op beelden van Shownieuws.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: OG3NE maakt indruk met Bohemian Rhapsody of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV