Zien: Bram Moszkowicz geraakt door vonnis: "Die toga kan ik weggooien..."

Zien: Bram Moszkowicz geraakt door vonnis: "Die toga kan ik weggooien..."

Gisteren (30 maart) kreeg de voormalige advocaat Bram Moszkowicz slecht nieuws te horen. Hij wilde graag terugkeren in zijn ambt nadat hij in 2013 uit de advocatuur was gezet, maar zijn verzoek werd ongegrond verklaard. En daar was Moszkowicz zichtbaar hard door geraakt.

Zien: <em>Bram Moszkowicz</em> geraakt door vonnis: &quot;Die toga kan ik weggooien...&quot; Gisteren (30 maart) kreeg de voormalige advocaat Bram Moszkowicz slecht nieuws te horen. Hij wilde graag terugkeren in zijn ambt nadat hij in 2013 uit de advocatuur was gezet, maar zijn verzoek werd ongegrond verklaard. En daar was Moszkowicz zichtbaar hard door geraakt. Niet meer pleitenAchter de emotionele façade lijkt echter ook woede op te laaien, en dat blijkt wel uit zijn onverschillige uitspraken: "Die toga kan ik weggooien" en "Pleiten zie je me niet meer". In gesprek met John van den Heuvel laat Moszkowicz weten het achter zich te laten en goed met zijn geliefden in gesprek te gaan. Het is allemaal te zien in de documentaire Bram Erop of Eronder, die morgen (1 april) op Videoland verschijnt. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Bram Moszkowicz vecht voor comeback: ''Ik heb domme dingen gedaan'' Bekijk deze video »
Show :
Zien: Bram Moszkowicz geraakt door vonnis: "Die toga kan ik weggooien..."

Niet meer pleiten
Achter de emotionele façade lijkt echter ook woede op te laaien, en dat blijkt wel uit zijn onverschillige uitspraken: "Die toga kan ik weggooien" en "Pleiten zie je me niet meer". In gesprek met John van den Heuvel laat Moszkowicz weten het achter zich te laten en goed met zijn geliefden in gesprek te gaan. Het is allemaal te zien in de documentaire Bram Erop of Eronder, die morgen (1 april) op Videoland verschijnt.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bram Moszkowicz geraakt door vonnis: "Die toga kan ik weggooien..." of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV