Bijzondere beelden: Ronaldinho speelt voetvolley in Paraguayaanse gevangenis

Bijzondere beelden: Ronaldinho speelt voetvolley in Paraguayaanse gevangenis

Bijzondere beelden: <em>Ronaldinho</em> speelt voetvolley in Paraguayaanse gevangenis De Braziliaanse oud-voetballer Ronaldinho zit al drie weken vast in een Paraguayaanse gevangenis omdat hij met een vals paspoort het land in is gereisd. In de gevangenis lijkt hij zich echter prima te vermaken, want met een paar medegevangenen waagt de Braziliaan zich aan een potje voetvolley. En dat gaat hem zo te zien uitstekend af. Bekijk de bijzondere beelden van Ronaldinho hierboven. Bekijk ook Ronaldinho is in Nederland: "Ajax één van de leukste elftallen om naar te kijken" Bekijk deze video » Paspoortaffaire: Voormalig voetballer Ronaldinho gearresteerd vanwege vals paspoort Bekijk deze video »
Voetbal :
Bijzondere beelden: Ronaldinho speelt voetvolley in Paraguayaanse gevangenis

De Braziliaanse oud-voetballer Ronaldinho zit al drie weken vast in een Paraguayaanse gevangenis omdat hij met een vals paspoort het land in is gereisd. In de gevangenis lijkt hij zich echter prima te vermaken, want met een paar medegevangenen waagt de Braziliaan zich aan een potje voetvolley. En dat gaat hem zo te zien uitstekend af.

Bekijk de bijzondere beelden van Ronaldinho hierboven.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Ronaldinho speelt voetvolley in Paraguayaanse gevangenis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV