Jinek gemist? Ernst Kuipers overtuigd: "We gaan 2400 ic-bedden halen"

Jinek gemist? Ernst Kuipers overtuigd: "We gaan 2400 ic-bedden halen"

<em>Jinek</em> gemist? Ernst Kuipers overtuigd: &quot;We gaan 2400 ic-bedden halen&quot; Gisteravond (30 maart) zat Ernst Kuipers, de directeur van het Erasmus MC, aan tafel bij Jinek om te praten over de bijgestelde doelstellingen over het aantal ic-bedden. Aan het eind van de week zijn er 2400 nodig. "Gaan we dat halen?" vraagt Eva Jinek. "Ja," is het simpele antwoord van Kuipers. Dat moet een gerustellende gedachte zijn voor veel Nederlanders. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Veel Amerikanen zijn niet verzekerd: ''Er is geen sociaal vangnet'' Bekijk deze video » Ellie Lust reageert op kritiek over 'coronalied' Zon: ''Neem nog een augurk'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Ernst Kuipers overtuigd: "We gaan 2400 ic-bedden halen"

Gisteravond (30 maart) zat Ernst Kuipers, de directeur van het Erasmus MC, aan tafel bij Jinek om te praten over de bijgestelde doelstellingen over het aantal ic-bedden. Aan het eind van de week zijn er 2400 nodig. "Gaan we dat halen?" vraagt Eva Jinek. "Ja," is het simpele antwoord van Kuipers. Dat moet een gerustellende gedachte zijn voor veel Nederlanders.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Ernst Kuipers overtuigd: "We gaan 2400 ic-bedden halen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV