Jinek gemist? Kritiek op Trumps aanpak van coronacrisis

Jinek gemist? Kritiek op Trumps aanpak van coronacrisis

<em>Jinek gemist?</em> Kritiek op Trumps aanpak van coronacrisis Het is natuurlijk niets nieuws: kritiek op Donald Trump. Ook tijdens de coronacrisis doet hij weer dingen die niet door iedereen begrepen worden. "De maatregelen op federaal niveau zijn nog heel erg beperkt. Het komt echt aan op de individuele staten", vertelt voormalig Amerika-correspondent Guus Valk. Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Veel Amerikanen zijn niet verzekerd: ''Er is geen sociaal vangnet'' Bekijk deze video » Beluister hier het veelbesproken 'coronalied' Zon Bekijk deze video » Jinek: "Kerkdiensten met 30 man toestaan valt moeilijk te rijmen" Bekijk deze video »
TV :
Jinek gemist? Kritiek op Trumps aanpak van coronacrisis

Het is natuurlijk niets nieuws: kritiek op Donald Trump. Ook tijdens de coronacrisis doet hij weer dingen die niet door iedereen begrepen worden. "De maatregelen op federaal niveau zijn nog heel erg beperkt. Het komt echt aan op de individuele staten", vertelt voormalig Amerika-correspondent Guus Valk. Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Kritiek op Trumps aanpak van coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV