Kijk LIVE naar persconferentie Wouter Koolmees over werktijdverkorting

Kijk LIVE naar persconferentie Wouter Koolmees over werktijdverkorting

Kijk hier de persconferentie van Wouter Koolmees over de werktijdverkorting terug.

Kijk hierboven op dinsdag 31 maart om +/- 10.00 uur naar de persconferentie van Wouter Koolmees over de werktijdverkoting.

Ook voor minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zijn het drukke tijden nu het coronavirus Nederland in alle hevigheid bereikt heeft. Vandaag (31 maart) zal hij een speciaal persmoment inlassen om de werktijdverkorting toe te lichten.


Bekijk ook


Duizenden aanvragen
Inmiddels hebben duizenden bedrijven werktijdverkorting aangevraagd, maar daarvoor vragen ze wel steun van de regering. D66-minister Koolmees zal nu uitgebreider ingaan op de werktijdverkorting en proberen zo veel mogelijk duidelijkheid te scheppen over de regels, de problemen en de oplossingen hieromtrent.

Kijk hierboven op dinsdag 31 maart om +/- 10.00 uur naar de persconferentie van Wouter Koolmees over de werktijdverkoting. Hieronder kun je de persconferentie van het kabinet over de strenge nieuwe maatregelen terugkijken.

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Wouter Koolmees</em> over werktijdverkorting Kijk hier de persconferentie van Wouter Koolmees over de werktijdverkorting terug. Kijk hierboven op dinsdag 31 maart om +/- 10.00 uur naar de persconferentie van Wouter Koolmees over de werktijdverkoting. Ook voor minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zijn het drukke tijden nu het coronavirus Nederland in alle hevigheid bereikt heeft. Vandaag (31 maart) zal hij een speciaal persmoment inlassen om de werktijdverkorting toe te lichten. Bekijk ook Terugkijken: Persconferentie ministers Wiebes, Koolmees, Hoekstra over Corona-maatregelen bedrijven Bekijk deze video » Duizenden aanvragenInmiddels hebben duizenden bedrijven werktijdverkorting aangevraagd, maar daarvoor vragen ze wel steun van de regering. D66-minister Koolmees zal nu uitgebreider ingaan op de werktijdverkorting en proberen zo veel mogelijk duidelijkheid te scheppen over de regels, de problemen en de oplossingen hieromtrent. Kijk hierboven op dinsdag 31 maart om +/- 10.00 uur naar de persconferentie van Wouter Koolmees over de werktijdverkoting. Hieronder kun je de persconferentie van het kabinet over de strenge nieuwe maatregelen terugkijken.
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Wouter Koolmees over werktijdverkorting
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Wouter Koolmees over werktijdverkorting of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV