Italianen woest op Nederland vanwege weigeren gezamenlijke schuld (video)

Italianen woest op Nederland vanwege weigeren gezamenlijke schuld (video)

Italiaanse politici en bestuurders zijn woedend op Nederland: "De aloude strijd om de centen is ouderwets opgelaaid", aldus WNL-presentatrice Lisette Wellens.

Italianen woest op <em>Nederland</em> vanwege weigeren gezamenlijke schuld (video) Italiaanse politici en bestuurders zijn woedend op Nederland: "De aloude strijd om de centen is ouderwets opgelaaid", aldus WNL-presentatrice Lisette Wellens. Gezamenlijke schuldWaarom zijn ze boos op ons? "Spanje, Portugal en Italië willen dat het noorden van Europa hen financieel tegemoet komt in deze heftige tijd. Ze vragen om Europees schuldpapier waardoor alle landen gezamenlijk de schuld gaan dragen." Nederland is daar tegen en dat leidt tot kritiek. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Coronamaatregelen verlengd na 6 april: dit gaat er gebeuren volgens de media Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: "Druk op intensive care neemt verder toe" Bekijk deze video »
Nieuws :
Italianen woest op Nederland vanwege weigeren gezamenlijke schuld (video)

Gezamenlijke schuld
Waarom zijn ze boos op ons? "Spanje, Portugal en Italië willen dat het noorden van Europa hen financieel tegemoet komt in deze heftige tijd. Ze vragen om Europees schuldpapier waardoor alle landen gezamenlijk de schuld gaan dragen." Nederland is daar tegen en dat leidt tot kritiek. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Italianen woest op Nederland vanwege weigeren gezamenlijke schuld (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV