Spoorloos gemist? Lianne in tranen om schokkend verhaal over adoptie

Spoorloos gemist? Lianne in tranen om schokkend verhaal over adoptie

<em>Spoorloos</em> gemist? Lianne in tranen om schokkend verhaal over adoptie Lianne heeft het team van Spoorloos ingeschakeld om het ware verhaal over haar adoptie te horen. Op zeer jonge leeftijd werd ze door haar biologische moeder in China afgestaan aan een Nederlands adoptiegezin. Wanneer ze eindelijk de waarheid hoort, kan Lianne haar tranen niet bedwingen. Haar moeder vertelt het heftige verhaal: "Vroeger liep ik kilometers om haar te vinden..." Bekijk het fragment uit Spoorloos hierboven. Spoorloos is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spoorloos gemist? Laura had slaande ruzie met adoptieouders Bekijk deze video » Spoorloos: Laura voelt zich direct thuis in geboorteland Colombia Bekijk deze video »
TV :
Spoorloos gemist? Lianne in tranen om schokkend verhaal over adoptie

Lianne heeft het team van Spoorloos ingeschakeld om het ware verhaal over haar adoptie te horen. Op zeer jonge leeftijd werd ze door haar biologische moeder in China afgestaan aan een Nederlands adoptiegezin. Wanneer ze eindelijk de waarheid hoort, kan Lianne haar tranen niet bedwingen. Haar moeder vertelt het heftige verhaal: "Vroeger liep ik kilometers om haar te vinden..."

Bekijk het fragment uit Spoorloos hierboven.

Spoorloos is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spoorloos gemist? Lianne in tranen om schokkend verhaal over adoptie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV