Goedemorgen Nederland: "Heel raar dat crowdfunding nodig is voor coronavaccin"

Goedemorgen Nederland: "Heel raar dat crowdfunding nodig is voor coronavaccin"

<em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;Heel raar dat crowdfunding nodig is voor coronavaccin&quot; Wetenschappelijk onderzoek kost vaak bergen met geld en het levert niet altijd een concreet resultaat op. Daar wordt nog weleens moeilijk over gedaan, maar in Goedemorgen Nederland werd geconcludeerd dat het wel érg raar is dat er nu een crowdfundingactie nodig is om onderzoek naar een mogelijk coronavaccin te financieren. "We hebben echt daadkracht nodig." Bekijk het gesprek met Afshin Ellian in Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Viroloog Marion Koopmans: "Vaccin coronavirus laat nog 1,5 jaar op zich wachten" Bekijk deze video » WNL op Zondag: 'Rusland pleegt cyberaanvallen om achter corona vaccin te komen' Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: "Heel raar dat crowdfunding nodig is voor coronavaccin"

Wetenschappelijk onderzoek kost vaak bergen met geld en het levert niet altijd een concreet resultaat op. Daar wordt nog weleens moeilijk over gedaan, maar in Goedemorgen Nederland werd geconcludeerd dat het wel érg raar is dat er nu een crowdfundingactie nodig is om onderzoek naar een mogelijk coronavaccin te financieren. "We hebben echt daadkracht nodig."

Bekijk het gesprek met Afshin Ellian in Goedemorgen Nederland hierboven.


Bekijk ook


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: "Heel raar dat crowdfunding nodig is voor coronavaccin" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier