Zien: Belgische viroloog emotioneel door overlijden 12-jarige coronapatiënt

Zien: Belgische viroloog emotioneel door overlijden 12-jarige coronapatiënt

Sommige jongeren zijn nogal onverschillig over de gevaren van het coronavirus, omdat het vele malen gevaarlijker is voor ouderen dan voor jongeren. De dood van een 12-jarig meisje uit België laat echter zien dat het ook voor jonge mensen gevaarlijk is. De emoties lopen hoog op bij de bekendmaking van het nieuws.

Zien: <em>Belgische viroloog</em> emotioneel door overlijden 12-jarige coronapatiënt Sommige jongeren zijn nogal onverschillig over de gevaren van het coronavirus, omdat het vele malen gevaarlijker is voor ouderen dan voor jongeren. De dood van een 12-jarig meisje uit België laat echter zien dat het ook voor jonge mensen gevaarlijk is. De emoties lopen hoog op bij de bekendmaking van het nieuws. AangeslagenDe Franstalige viroloog Emmanuel André maakt het nieuws bekend en laat weten mee te leven met de familie en de naasten van het meisje, dat aan de gevolgen van het coronavirus is overleden. Ondertussen is duidelijk merkbaar dat ook André zwaar aangedaan is door het heftige nieuws. Dat beaamt ook de Nederlandstalige viroloog Steven Van Gucht. Bekijk de emotionele video hierboven. Bekijk ook Lars' opa is overleden aan corona: "Hij is zijn huis niet eens uit geweest, toch besmet" Bekijk deze video » Op1 gemist? Simone Remmen organiseert uitvaarten ondanks Coronamaatregelen Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Belgische viroloog emotioneel door overlijden 12-jarige coronapatiënt

Aangeslagen
De Franstalige viroloog Emmanuel André maakt het nieuws bekend en laat weten mee te leven met de familie en de naasten van het meisje, dat aan de gevolgen van het coronavirus is overleden. Ondertussen is duidelijk merkbaar dat ook André zwaar aangedaan is door het heftige nieuws. Dat beaamt ook de Nederlandstalige viroloog Steven Van Gucht.

Bekijk de emotionele video hierboven.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Belgische viroloog emotioneel door overlijden 12-jarige coronapatiënt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen