Video: Ondanks corona zijn alle scholen in Zweden nog wel open

Video: Ondanks corona zijn alle scholen in Zweden nog wel open

Video: Ondanks <em>corona</em> zijn alle scholen in <em>Zweden</em> nog wel open In vrijwel alle Europese landen zijn scholen dicht vanwege het corona-virus, maar in Zweden doen ze het anders. Daar gaan kinderen naar school zoals normaal. Zweden kiest voor een andere aanpak dan de meeste landen. Hier zijn het de deskundigen die de belangrijke beslissingen nemen. In de andere landen doen de politici dat: "Als de scholen dichtgaan, kunnen ouders niet werken", zegt een scholier in de video hierboven. Bekijk hierboven de Jeugdjournaal-video over Zweden. Bekijk ook Giethoorn uitgestorven door coronacrisis: "Best wel ongezellig" Bekijk deze video » Jeugdjournaal: "Grote uitbraak corona in Afrika kan extreme gevolgen hebben" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Ondanks corona zijn alle scholen in Zweden nog wel open

In vrijwel alle Europese landen zijn scholen dicht vanwege het corona-virus, maar in Zweden doen ze het anders. Daar gaan kinderen naar school zoals normaal.

Zweden kiest voor een andere aanpak dan de meeste landen. Hier zijn het de deskundigen die de belangrijke beslissingen nemen. In de andere landen doen de politici dat: "Als de scholen dichtgaan, kunnen ouders niet werken", zegt een scholier in de video hierboven.

Bekijk hierboven de Jeugdjournaal-video over Zweden.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Ondanks corona zijn alle scholen in Zweden nog wel open of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen