Topdokters over complicaties: "Je moet heel sterk in je schoenen staan"

Topdokters over complicaties: "Je moet heel sterk in je schoenen staan"

<em>Topdokters</em> over complicaties: &quot;Je moet heel sterk in je schoenen staan&quot; Vanavond is de laaste aflevering van Topdokters, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland worden gevolgd tijdens hun werk. ExoskeletRevalidatiearts Ilse van Nes wil al haar patiënten met een complete dwarslaesie een loopervaring bieden. Daarom is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van het exoskelet, een apparaat dat deze patiënten in staat stelt om te lopen. HartafwijkingFoetaal chirurg Monique Haak begeleidt een jong stel dat voor de moeilijkste beslissing uit hun leven komt te staan. Hun ongeboren kind heeft een ernstige hartafwijking. NierTransplantatiechirurg Dorottya de Vries verneemt dat iemand anoniem een nier wil doneren aan een patiënt op de wachtlijst. Topdokters over complicaties: "Je moet heel sterk in je schoenen staan" Bekijk deze video » Topdokters: Dokter Anke Smits kan patiënten opereren met speciale robot Bekijk deze video » Topdokters gemist? Kinderoncoloog Dannis van Vuurden behandelt doodzieke pubers Bekijk deze video »
TV :
Topdokters over complicaties: "Je moet heel sterk in je schoenen staan"

Vanavond is de laaste aflevering van Topdokters, waarin topspecialisten uit verschillende ziekenhuizen in Nederland worden gevolgd tijdens hun werk.

Exoskelet
Revalidatiearts Ilse van Nes wil al haar patiënten met een complete dwarslaesie een loopervaring bieden. Daarom is ze nauw betrokken bij de ontwikkeling van het exoskelet, een apparaat dat deze patiënten in staat stelt om te lopen.

Hartafwijking
Foetaal chirurg Monique Haak begeleidt een jong stel dat voor de moeilijkste beslissing uit hun leven komt te staan. Hun ongeboren kind heeft een ernstige hartafwijking.

Nier
Transplantatiechirurg Dorottya de Vries verneemt dat iemand anoniem een nier wil doneren aan een patiënt op de wachtlijst.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Topdokters
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Topdokters over complicaties: "Je moet heel sterk in je schoenen staan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen