Eurovisie Songfestival komt met speciale uitzending op 16 mei 2020

Eurovisie Songfestival komt met speciale uitzending op 16 mei 2020

Goed nieuws voor de songfestivalliefhebbers want het Eurovisie Songfestival zal een speciale uitzending maken. Dat deelt de organisatie van het muziekfeest op Instagram.

Songfestival: 16 mei 2020
"Na de annulering van het Eurovisie Songfestival 2020 kondigen de EBU en omroepen NPO, NOS en AVROTROS met trots Eurovision: Europe Shine a Light aan", schrijft het muziekfestival op Instagram. De "unieke en eenmalige uitzending" wordt op 16 mei om 21.00 uur in heel Europa uitgezonden.

Chantal, Edsilia en Jan
In de studio zal geen publiek aanwezig zijn, maar Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit zullen wel de presentatie op zich nemen. Ook Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials, mag haar rol alsnog uitvoeren online. Het spektakel is op 16 mei om 21.00 uur te zien. Het Songfestival zelf wordt uitgesteld tot volgend jaar.

Bekijk hieronder een video over het Eurovisie Songfestival waarin de laatste updates worden gegeven in de maand maart:

<em>Eurovisie Songfestival</em> komt met <em>speciale uitzending</em> op 16 mei 2020 Goed nieuws voor de songfestivalliefhebbers want het Eurovisie Songfestival zal een speciale uitzending maken. Dat deelt de organisatie van het muziekfeest op Instagram. Songfestival: 16 mei 2020"Na de annulering van het Eurovisie Songfestival 2020 kondigen de EBU en omroepen NPO, NOS en AVROTROS met trots Eurovision: Europe Shine a Light aan", schrijft het muziekfestival op Instagram. De "unieke en eenmalige uitzending" wordt op 16 mei om 21.00 uur in heel Europa uitgezonden. Chantal Janzen vond loting halve finales Songfestival ‘een soort voorgerecht’ Bekijk deze video » Chantal, Edsilia en JanIn de studio zal geen publiek aanwezig zijn, maar Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit zullen wel de presentatie op zich nemen. Ook Nikkie de Jager, oftewel NikkieTutorials, mag haar rol alsnog uitvoeren online. Het spektakel is op 16 mei om 21.00 uur te zien. Het Songfestival zelf wordt uitgesteld tot volgend jaar. Bekijk hieronder een video over het Eurovisie Songfestival waarin de laatste updates worden gegeven in de maand maart:
TV :
Eurovisie Songfestival komt met speciale uitzending op 16 mei 2020
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eurovisie Songfestival komt met speciale uitzending op 16 mei 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV