&C: Jim Bakkum & Bettina Holwerda kiezen liever voor Zeeman dan Gucci

&C: Jim Bakkum & Bettina Holwerda kiezen liever voor Zeeman dan Gucci

<em>&amp;C</em>: <em>Jim Bakkum</em> &amp; <em>Bettina Holwerda</em> kiezen liever voor <em>Zeeman</em> dan <em>Gucci</em> Jim Bakkum en Bettina Holwerda hebben drie kids in huis en worden door &C, het platform van Chantal Janzen goed ondervraagd. "Absoluut Zeeman"De keuze tussen spugen of spuitluier is voor Jim en Bettina erg makkelijk: "Ja, spuitluier, want spugen is meestal niet iets goeds." Als je dacht dat BN'ers altijd voor het duurste merk kiezen? Dan heb je het mis. Jim en Bettina kiezen voor de Zeeman en niet voor Gucci: "Absoluut Zeeman." Benieuwd naar de rest van de dilemma’s in deze razendsnellevragenronde? Check het in de &C-video. Bekijk ook Vrolijke beelden vanuit huize Bakkum: "We doen ons best met z'n allen" Bekijk deze video » Chantal Janzen (41) sluit niet uit dat ze nog meer kinderen krijgt Bekijk deze video »
Entertainment :
&C: Jim Bakkum & Bettina Holwerda kiezen liever voor Zeeman dan Gucci

Jim Bakkum en Bettina Holwerda hebben drie kids in huis en worden door &C, het platform van Chantal Janzen goed ondervraagd.

"Absoluut Zeeman"
De keuze tussen spugen of spuitluier is voor Jim en Bettina erg makkelijk: "Ja, spuitluier, want spugen is meestal niet iets goeds." Als je dacht dat BN'ers altijd voor het duurste merk kiezen? Dan heb je het mis. Jim en Bettina kiezen voor de Zeeman en niet voor Gucci: "Absoluut Zeeman."

Benieuwd naar de rest van de dilemma’s in deze razendsnellevragenronde? Check het in de &C-video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op &C: Jim Bakkum & Bettina Holwerda kiezen liever voor Zeeman dan Gucci of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV